Over Dehertogh

Een echte familieonderneming

Transport & Logistiek Dehertogh is een echte familieonderneming die van vader en moeder op de kinderen is doorgegaan. Ons bedrijf is opgericht in 1987 door François Dehertogh en Lucienne Marivoet. Vandaag werken er ook 3 zonen in de zaak.

Aanvankelijk deden wij vooral transportopdrachten voor bulkgoederen in de bouwsector. In de loop der jaren breidden we de activiteiten steeds meer uit. Zo begonnen we ook de eerste transporten met stukgoederen te doen.

Aandacht voor milieu

Ook ons wagenpark evolueert mee volgens de noden en normen van de transportsector. Zo zijn wij op dit moment bijna volledig klaar voor de Euro 6-norm, daarmee willen we ook aangeven dat milieu een belangrijke zaak is binnen de logistiek.

Flexibiliteit en stiptheid

Als bedrijf onderscheiden we ons door flexibiliteit en stiptheid voor u als klant. Voor bijna alle transportbehoeften en warehousing vindt Transport & Logistiek Dehertogh een passende oplossing.

Ons werkgebied is voornamelijk België, maar ook vanuit Nederland, Luxemburg en Frankrijk werken heel wat ondernemingen met ons.

Wenst u uw distributie uit te besteden? Contacteer ons vandaag nog.

Wenst u uw distributie uit te besteden?