FAQ

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele vaak voorkomende vragen rond transportopdrachten en onze werking. Zit uw specifieke vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op en wij staan u graag te woord.

In ons wagenpark vindt u een uitgebreide vloot van schuifzeilwagens, kippers, distributiewagens en verschillende trekkers die geschikt zijn voor het vervoeren van goederen.

Voor het onderhoud van onze wagens doen wij beroep op erkende garages waar wij al jarenlang een goede samenwerking mee opgebouwd hebben.

U kunt contact opnemen met onze afdeling planning om uw wensen te bespreken. Transport Dehertogh is flexibel en kan desgewenst ook lastminute uw goederen transporteren als onze planning dit toelaat.

De kosten hangen van diverse factoren af. Om een goede inschatting te maken van de kosten, adviseren wij u om telefonisch of via mail een prijsaanvraag te doen. Op basis van deze gegevens kunnen wij u de beste prijs doorgeven.

Afhankelijk van uw bestemming binnen de Benelux varieert de transittijd tussen de 1 en 2 dagen.

Ja, door gebruik van een realtime satelliet systeem kunnen wij op elk moment van de dag zien waar onze wagens – en dus uw ladingen – zich bevinden. Via de afdeling planning kunt u de status van uw order opvragen.

Transport Dehertogh vervoert de goederen in het binnenland onder CMR voorwaarden met de daarbij behorende dekking. Deze voorwaarden kunnen wij u indien gewenst toesturen.

Onze chauffeurs krijgen Code 95 opleidingen en worden regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast hebben een aantal chauffeurs een ADR cursus gevolgd en zijn dus opgeleid om met gevaarlijke goederen te rijden.

Wij vinden een goede samenwerking met onze klanten prioriteit, hiervoor is het belangrijk dat al onze chauffeurs goed verstaanbaar zijn. Al onze chauffeurs spreken dan ook goed Nederlands.

U kan ons steeds telefonisch contacteren, dan zullen wij reeds enkele belangrijke basisgegevens noteren. Maar ook via mail of ons contactformulier op de website mag u steeds uw gegevens doorgeven.

Wenst u uw distributie uit te besteden?